Nyheter från

Framtida planeringar för intromöten

Vad är Floating ?

Ska förklara några termer som syns i din mobil

Floating – Syns längt upp på mobilen exsempel:

-73.00 EUR

Betyder att systemet jobbar och har 73 eur i öpnade positioner. Vi måste ha öppnade positioner för att göra vinst och vi gör vinst värja vecka med öppnade positioner.

Vi har som mål att inte överstiga 15% av din balance.
Om vi jämför med aktiemarknaden så har den gått ned mera en 30 % i år, men om du inte säljer dina aktier kan du betrakta dom som öppnade positioner.

Balance – Detta är värdet på ditt konto innan du tar hänsyn till eventuella öppna positioner.

Equity – Detta är det aktuella värdet på ditt konto inklusive värdet av eventuella öppna positioner. Med andra ord är ditt saldo plus/minus eventuell vinst/förlust.

Margin – Det här är summan pengar du behöver ha och behålla på ditt konto för att täcka eventuella öppna positioner.

Free Margin – Belopp på handelskonto som är tillgängligt för handel. Med andra ord är skillnaden mellan ditt eget kapital och eventuell vinst/förlust.

Margin Level – Indikerar statusen för ditt konto. Det är förhållandet mellan eget kapital och marginal, beräknat med följande formel: (Equity/Margin) x 100 = Marginalnivå som anges i %.

 

ROBO XS Har öppnade positioner nu en hel månad och det är egentlig inga problem, men vi jobbar med att stänga dom i rett tillfälle.

Vissa gånger ser du på din telefon att vi gör utifrån ditt sätt att se det på lite tokiga order men det för att vi får signaler som visar en UPP trend eller en NED trend och då måste vi balansera kontot så vi inte överstiger en for hög Floating .

Vissa har frågat mig det är jo PLUSS12 € nu varför stänger du inte? Det finns massa olika parametrar som ska stämma därför stänger vi inte just nu.

Vi har planerat starta upp en utbildning och hur systemet fungerar och varför det är så säkert

Följande punkter gör vi gjennom

INTRO OM KONSEPTET OCH 4X ROBOTICS

VAD ÄR RISKEN MED ROBO XS?

VILKEN SÄKERHET HAR DU PÅ DINA PENGAR?

VÅRA VISJONER OCH FRAMTIS MÅL 2023

HUR KOMMER JAG I GÅNG?

NÅGRA KLOKA ORD FRÅN KUNDER I ROBO XS

Kom och lyssna och få rätt inblick på vårt koncept

Planerat Orter

Enköping – Stockholm
Göteborg – Uppsala
Oslo

Tider och plats presanterar vi på FB gruppen

Baserat på vilken insättning du har på ditt konto hittar du avkastningen här:

VIKTIGA LÄNKAR

Kom ihåg att öppna ett konto hos Skilling via 4X Robotics hemsida. Om du öppnar ett konto direkt på Skillings hemsida, vet inte Skilling om att du kommer att följa vår ROBO XS och vi måste förändra en hel del.

En grupp för dig som vill få information från andra investerare av ROBO XS. Här presenterar vi ny information dagligen och nyheterna hanteras av en av våra kunder för transparent information.

Uppdatera dina uppgifter för att få all nya information. Skriv gärna om dina funderingar så tar vi kontakt

.
Här kommer vi att presentera följande info:

Generella nyheter – Tekniska analyser – Vidareutveckling av systemet osv. Följa oss så missar du inga nyheter från företaget.